Címlap

Bejelentkezés


Ditti blogja

Változások a nyomon követési adatok KÖTELEZŐ feltüntetésére vonatkozóan

Rovat(ok):

Megkértük az állásfoglalást: a VM 3/2010 rendelet vonatkozik a hazai gyártókra is!

Megjelent a vidékfejlesztési miniszter 3/2010 (VII. 5.) VM rendelete,


az élelmiszer-előállítással és forgalmazással kapcsolatos adatszolgáltatásról és nyomonkövethetőségről

26/2010. (III. 19.) FVM rendelet


az élelmiszerek jelöléséről szóló 19/2004. (II. 26.) FVM-ESzCsM-GKM együttes rendelet módosításáról
Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény 76. § (2) bekezdés 5. és 26. pontjában foglalt felhatalmazás alapján, a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter feladat- és hatásköréről szóló 162/2006. (VII. 28.) Korm. rendelet 1. §-ának c) pontjában foglalt feladatkörömben eljárva a következőket rendelem el:

PROGRESSZÍV SZAKMAI DÍJAK 2010


A Progresszív Magazin idén 2010-ben is meghirdeti az FMCG-szektor legrangosabb, több mint fél éven át tartó versenyét. Idén öt kereskedői és hat szakmai kategóriában várják a pályázatokat.

EMVA - PÁLYÁZAT


.../2009. (...) FVM rendelet

az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a mezőgazdasági termékek értéknöveléséhez nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 47/2008. (IV. 17.) FVM rendelet módosításáról

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése


1. Pályázat célja és háttere

A mikro-, kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képességének növelése technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül.

Progresszív Szakmai Díjak 2009 - szavazási és pályázati lehetőség


Kérem, engedje meg, hogy a Progresszív Szakmai Díjak 2009 verseny kapcsán felhívjam a figyelmét két, ingyenes kategóriára.

Újra pályázhatnak a kisvállalkozások technológiafejlesztésre


Október második felétől újra pályázhatnak a mikro- és kisvállalkozás technológiafejlesztésre a Gazdaságfejlesztési Operatív Programban

Újra élelmiszeripari pályázat - október 15-től


A tervek szerint október 15-én indul újra a "Mezőgazdasági termékek értéknövelése" c. pályázat, melynek célja, hogy a mezőgazdasági termékek feldolgozásának, illetve forgalmazásának javításával vagy új termékek, eljárások, technológiák bevezetésével növekedjen a mezőgazdasági üzem, illetve élelmiszeripari vállalkozás összteljesítménye és versenyképessége, továbbá javuljanak az élelmiszerbiztonsági és –higiéniai feltételek, csökkenjen a környezetterhelés.

Tartalom átvétel