Címlap

Bejelentkezés


Progresszív Szakmai Díjak 2009 - szavazási és pályázati lehetőség


Kérem, engedje meg, hogy a Progresszív Szakmai Díjak 2009 verseny kapcsán felhívjam a figyelmét két, ingyenes kategóriára.

Az egyik A Magyar Termék Nonprofit Kft. díja az év magyar árukért elkötelezett kereskedőjének, melyet a magyar termékek védelmében, népszerűségük növelése érdekében hoztunk létre. A díjra a kereskedelmi láncok nem pályáznak, hanem a beszállítók körében végzett titkos szavazás dönti el, hogy melyik lánc lesz a kitüntetett. A szavazatok összeszámlálása közjegyző jelenlétében, a Kft. és a Progresszív Magazin képviselői közreműködésével történik. A szavazólapokat a hitelesítés után megsemmisítjük, és a tartalmukat bizalmasan kezeljük. Csatolva elküldöm a szavazólapot, és arra kérném, hogy amennyiben a kezdeményezést jónak tartja, akkor nyomtassa ki, töltse ki, majd faxolja vissza szerkesztőségünkbe, a 06/1-384-5307-es faxszámra. A szavazatokat szeptember 27-ig tudjuk elfogadni.

A verseny kereskedői kategóriáról a leírások itt találhatóak:
http://www.szakmaidijak.hu/index.php?mid=365
http://www.szakmaidijak.hu/index.php?mid=367
http://www.szakmaidijak.hu/index.php?mid=375

Szeretném továbbá felhívni szíves figyelmét A Coop díja az év magyar beszállítójának kategóriára is, mellyel a Coop csoport szeretné megjutalmazni az arra érdemes céget. A kereskedelmi forgalmazáshoz szükséges engedélyekkel rendelkező terméket gyártó/forgalmazó cég pályázatának értékelésekor fontos szempont az ötletesség, a minőség és a csomagolás kivitelezése. A pályázatok beküldési határideje szeptember 21. A pályázata megírásához a szükséges információkat http://www.szakmaidijak.hu/index.php?mid=373 címen találja meg. A kész pályázati anyagot a salgopeter@crier.hu címre küldje el.

Üdvözlettel

Salgó Péter
vezető szerkesztő

Progresszív Magazin